نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه چلو ماهیچه

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

ماهیچه گوسفندی یا گوساله 1 کیلو
سیر 3 حبه
پیاز داغ 3 ق س
پیاز درسته 1 عدد
هویج 1 عدد
برگ بو 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق س
نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم


  

طرز تهیه :
ابتدا تا جایی که ممکن است چربی های ماهیچه را میگیریم .قابلمه مناسب با حجم گوشت را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن مایع در قابلمه میریزم تا گرم شود سپس ماهیچه را به آن اضافه میکنیم وتفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود.سپس بقیه مواد از جمله پیاز درسته خام/برگ بو و سیرو تکه های فلفل دلمه ای را به گوشت اضافه کرده و بعد آب جوش را هم تا جایی که روی مواد را بگیرد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به جوش آید.کف ایجاد شده روی آب گوشت را هم میگیریم و زمان کافی میدهیم تا بپزد.بعد از 2 ساعت گوشت را همراه مخلفات از صافی رد میکنیم و در قابله تمیزی تکه های گوشت پیاز داغ آب گوشت صاف شده و تمیز نمک و فلفل ودارچین و رب گوجه را اضافه کرده و دوباره تا پخت کامل گوشت و هویج زمان میدهیم که هم آب اضافی گوشت تبخیر بشه و هم هویج بپزه و آب گوشت هم به روغن بیافته بعد در کنار یه پلوی نرم و خوشمزه سرو میکنیم و در صورت دلخواه با سیب زمینی سرخ شده
هم تزیینش می کنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.