نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه ناگت مرغ


ناگت مرغ


مواد لازم:

سینه مرغ خام چرخ شده 300 گرم

پنیر پیتزا (موتزارلا) 100 گرم

سس خردل 1 قاشق غذاخوری

سیر درشت 1 حبه

پیاز 1 عدد متوسط

فلفل قرمز، نمک، روغن به میزان لازم

آرد سوخاری 1 پیمانه

طرز تهیه:


 

 

گوشت سینه مرغ بهتر است.

پنیر پیتزا را رنده میکنیم مقدار آن را میتوان تا 150 گرم افزایش داد.

گوشت مرغ را داخل ظرف میریزیم همراه پیاز درسته و سیر درسته و پنیر رنده شده و فلفل قرمز و نمک و در صورت دلخواه کمی فلفل سیاه هم اضافه میکنیم.

تمام مواد را در دستگاه غذاساز به مدت 1 دقیقه مخلوط میکنیم. میتوان داخل چرخ گوشت هم ریخت حتی با دستگاههای غذاساز دستی هم میتوان مخلوط کرد اما در صورت استفاده از چرخ گوشت یا دستگاه غذاساز دستی باید پیاز را خرد کنیم

مواد باید کاملاً با هم مخلوط شوند.

میتوان از پودر سیر به جای سیر تازه درون مواد و درون پودر سوخاری استفاده کرد.

داخل پودر سوخاری هم کمی فلفل قرمز اضافه میکنیم.

داخل تابه کمی روغن میریزیم.

اگر خمیر چسبندگی داشت کمی دستمان را نم میکنیم. از مواد برداشته داخل دست به شکل بیضی درآورده و وسط آن را با دو انگشت از طرفین کمی به طرف داخل فشار میدهیم تا تقریباً حالت پروانه داشته باشد. قطر ناگت نباید زیاد باشد.

ناگتها را داخل مخلوط پودر سوخاری و فلفل میگذاریم و به پودر آغشته میکنیم بعد داخل روغن میگذاریم با حرارت ملایم سرخ شود.

نیازی نیست روغن زیاد داغ باشد.

زیاد داخل پودر آغشته نکنید چون آرد سوخاری باعث میشود رطوبت گوشت گرفته شود و ناگت ترک بردارد.

نانهای باگت را به دو نیم میکنیم یا حلقه ای برش میزنیم داخل سینی فر چیده به مدت 10 – 5 دقیقه طبقه وسط فر میگذاریم به اندازه ای که نانها رطوبت خودش را از دست دهد.

اگر بخواهید پودر سوخاری سبزیجات تهیه کنید پودر فلفل شیرین یا چیلی اضافه میکنیم تا رنگ قرمز بگیرد. یا به جای فلفل شیرین از فلفل قرمز استفاده میکنیم تا طعم تندی داشته باشد. برای معطر شدن پودر سوخاری هم میتوان به جای فلفل از پودر سیر استفاده کرد. با سبزیجات دیگر هم میتوان پودر سوخاری را مخلوط کرد مثل پودر پیاز، پودر سبزی و ... که اینها را هر کدام را دوست داشتیم به نان تست اضافه میکنیم.

گهگاهی روغن ماهی تابه را عوض میکنیم چون پودر سوخاری که داخل روغن میریزد رسوب میکند و باعث میشود روغن زود بسوزد. وقتی روغن را خالی کردیم نیازی به شستن ظرف نیست فقط با یک دستمال کامل ظرف را پاک میکنیم و دوباره روغن میریزیم.

دو طرف ناگت ها را سرخ میکنیم.

سس خردل ناگت را خیلی خوش بو میکند.

میتوانید از سس فلفل هم برای تندی طعم استفاده کنید.

برای تزئین ناگت از کاهو هم استفاده میکنیم.



iranchef.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.