فر رو روشن کرده و حرارت رو روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه. ظرف
مربعی 20 سانتیمتری رو با کره چرب میکنیم (کره اضافه علاوه بر مقدار ذکر
شده در مواد اولیه) و روی کره آرد میپاشیم تا کاملا سطح ظرف رو بپوشونه
(حدودا یک قاشق غذاخوری - علاوه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و اجازه میدیم کمی خنک بشه. در همین حین آرد، بکینگ پودر و نمک رو تو یه کاسه متوسط مخلوط کرده و کنار میذاریم. تخم
مرغها و وانیل رو تو ظرف جداگانه ای هم میزنیم تا کف کنه. بعد شکر رو
اضافه کرده، مجددا حدود 1 دقیقه هم میزنیم تا نرم و پفکی بشه و شکلات رو
اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا
مخلوط بشه و ترکیب یکدستی داشته باشیم. حالا مواد رو به ظرفی که از قبل
آماده کرده بودیم، منتقل میکنیم و حدودا 20 تا 25 دقیقه (یا بقدری که اگر
خلال دندون تو برونی فرو کردیم، تمیز خارج بشه) تو فر قرار میدیم.
وقتی
از فر بیرون آوردیم، حدودا 10 دقیقه زمان میدیم تا خنک بشه و بعد به تکه
های کوچیک برش میزنیم و برونی خوشمزه مون آماده سرو کردن میشه.