نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

کیک قرمز مخملی



مواد لازم:

 

 

آرد ۲,۵ پیمانه

شکر ۱,۵ پیمانه

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

پودرکاکائو ۱ قاشق چایخوری

روغن ۱,۵ پیمانه

باترمیلک ۱ پیمانه ( دمای محیط )

تخم مرغ ۲ عدد بزرگ به دمای محیط رسیده

سرکه ۱ قاشق چایخوری

وانیل ۱ قاشق چایخوری

رنگ غذای خوراکی ۱ قاشق غذاخوری

کریم چیز فراستینگ

طرز تهیه:

برای تهیه باترمیلک ۱ قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو رو بر روی ۱ پیمانه شیر سر خالی بریزید و ده دقیقه زمان بدهید. بعد از این مدت این محلول رو میتونید به جای باترمیلک استفاده کنید.

فر رو از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. کف سه قالب ۲۲ سانتیمتری کاغذ روغنی قرار دهید.

برای این کار کاغذ روغنی رو روی پشت قالب قرار بدید و با خودکار دور قالب رو بکشید. سپس با قیچی ببرید و کف قالب پهن کنید.

بریدن کاغذ روغنی

آرد رو سه بار الک میکنیم.

الک کردن آرد

در کاسه ای آرد، جوش شیرین، نمک و پودرکاکائو رو مخلوط میکنیم.

در کاسه ای دیگه تخم مرغها رو با همزن هم بزنید تا یکدست بشن. وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.

همزدن تخم مرغ

شکر و سرکه رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا مایه یکدست بشه و رنگش کرم رنگ بشه. روغن و باترمیلک رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.

رنگ خوراکی رو هم اضافه کنید و هم بزنید.

مایه قرمز شده

مواد خشک رو به تدریج به مایه تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا حدی که مایه یکدست و نرم باشه.

مایه رو در سه قالب چرب و آردپاشی شده بریزید.

ریختن مایه در قالب

اگر سه قالب یک اندازه ندارید، میتونید از یک قالب سه مرتبه استفاده کنید. هر بار مایه کیک رو در قالب بریزید در فر قرار دهید و بعد از پخت و جدا کردن کیک از قالب، قالب رو بشویید و خشک کنید و دوباره مراحل رو از اول انجام بدید.

قالب رو به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار بدید یا تا وقتی که خلال دندون از کیک تمیز بیرون بیاد.

یک لایه آماده شده

کیکها رو از فر یرون بیارید. کناره ها رو با چاقو از قالب جدا کنید. کمی صبر کنید تا کیکها خنک شوند سپس هر سه را از قالب در آورید و بر روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند.

برای فراستینگ و رویه این کیک معمولا از کریم چیز فراستینگ استفاده میشه که تشکیل شده از پنیر خامه ای، کره، پودر قند و کمی وانیل.

در این پست نوعی دیگه از کرم چیز فراستینگ رو آموزش دادیم که برای این کیک مناسبه. برای این کیک مواد لازم در پست کریم چیز فراستینگ رو دو برابر کنید.

ابتدا یکی از لایه های کیک رو برعکس روی سطح کار قرار بدید. مقداری از کرم رو بر روی آن پخش کنید. لایه بعدی رو باز هم به صورت برعکس بر روی لایه اول قرار بدید و کرم بر روی اون پخش کنید. لایه سوم رو روی دو لایه قبلی میگذاریم و کل روی کیک و دیواره ها رو با کرم میپوشانیم. میتونید از مقداری گردوی خرد شده برروی کیک استفاده کنید. کیک ما آماده است.




sarashpazbashi.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.