نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

کباب ترش

کباب ترش شمالی را یاد بگیرید

مواد لازم:

 

 


گوشت گوسفند یا گوساله : 500 گرم

گردوی چرخ شده : 100 گرم

رب انار : 3 قاشق غذاخوری

پیاز : یک عدد
سیر :  2حبه

روغن زیتون : 1/2 لیوان

جعفری ، گشنیز ، مرزه ، ترخون : 3 قاشق خرد شده

نمک و فلفل : به مقدار لازم



کباب ترش شمالی 

نکته : کباب ترش، یکی از محبوب‌ترین غذاهای خطه گیلان است که با گوشت قرمز و مرغ قابل طبخ و تهیه است. این غذای لذیذ را می‌توانید در خانه تهیه و در پیک نیک یا سفر یا دورهمی‌های آخر هفته نوش جان کنید.


  1. درون کاسه‌ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید، سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد و به این مخلوط اضافه کنید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود).
  2. روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود ، پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است).
  3. سیخ ها را روی کباب پز یا آتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت، رویش نمک بپاشید تا ترد بماند ( بهترین نوع طبخ برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی آتش ذغال است).

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.