مواد لازم:
آرد : 3 و نیم لیوان
کره : 220 گرم
آب سرد : 5 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ : 2 عدد
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
شکر : 3 قاشق غذاخوری
1- آرد را با شکر و نمک مخلوط کنید، کره سرد و سفت را به تکه های کوچک برش بزنید و اضافه کنید؛ سپس با نوک انگشتان دست مواد را باهم مخلوط کنید.
2- آب سرد، آبلیمو و تخم مرغ را داخل کاسهای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شوند؛ سپس این مواد را کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر خودش را بگیرد.
3- در ادامه خمیر پای را روی سطح کار قرار دهید و از اطراف به طرف مرکز جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند ( این خمیر را زیاد ورز ندهید، فقط تا اندازهای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند).
4- خمیر پای را پس از آماده شدن درون نایلون فریزر قرار دهید و حداقل به مدت 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده کار شود ( پیشنهاد میشود خمیر یک شب داخل یخچال بماند)