نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

رشته ختایی,باقلوا

باقلوا خانگی به سبک تبریزی‌ها

مواد لازم:

 

 




مناسب برای 6 تا 8 نفر

رشته ختایی : نیم کیلوگرم

گردو :250 گرم 

پسته :200 گرم

نثار (پودر قند) :100 گرم

کره یا روغن : به مقدار دو قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای شربت

آب : 2 پیمانه

شکر : یک پیمانه



باقلوا خانگی به سبک تبریزی‌ها

1- ابتدا روغن را در ماهیتابه بریزید و کمی گرم کنید تا روغن در تمام ماهیتابه پخش شود.

2- یک لایه رشته ختایی در ته ظرف بچینید. طوری که ته ظرف دیده نشود.

3- گردو و پستهای را که نگینی خرد کرداید، روی رشته ختایی بپاشید و روی آن یک لایه رشته و باز میانش گردو، پسته و رویش رشته بچینید. این کار را میتوانید به اندازهای که میخواهید ادامه دهید. به طور معمول 3 یا 4 طبقه، کافی است. آخرین طبقه باید رشته ختایی باشد.

4- این مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و شربتی که قبلا آماده کرده‌اید، روی آن بریزید.

5- این خوراکی زمانی آماده است که رشته ختایی پایینی کمی سرخ و رشته میانی کمی آب شود .به این اندازه که رسید از روی گاز بردارید، کمی زمان بدهید تا خنک شود و بعد به دلخواه برش بزنید. رویش را با پسته و گردو تزیین کنید.

 

نکته : رشته ختایی شیرینی سنتی تبریز است که ماده اصلی آن یعنی رشته در بازار تبریز به فروش می رسد و در بعضی فروشگاه‌های خشکبار در دسترس است.



chashnik.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.