نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

فلافل خوزستانی

فلافل سالم را در خانه بپزید

مواد لازم:

 

 

نخود خیس شده : 250 گرم

پیاز : یک عدد بزرگ

سیر : 3 حبه

رب گوجه فرنگی : یک قاشق مرباخوری

سیب زمینی آب پز : یک عدد کوچک

ادویه کاری : 2 قاشق چایخوری

فلفل ، نمک و زردچوبه : به میزان دلخواه



فلافل سالم را در خانه بپزید

1- نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کنید (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد).

2- سیب زمینی رنده شده، رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه کنید و خوب ورز دهید.

3- قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کنید تا مایه نسبتاٌ نرم تر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.

4- برای فرم دادن فلافل‌ها می‌توانید از دستگاه‌های مخصوص استفاده کنید یا این کار را دستی انجام دهید.

نکته‌ها :

1-هیچ وقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین می برد و مانند کتلت خواهد شد .

2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .

3- می‌توانید به جای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.

4- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده کنید؛ برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت شعله را کم کنید تا فلافل شما نیز مغز پخت شود.

طرز تهیه سس فلافل :

یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با مقداری رب گوجه، فلفل و نمک در آب حل کنید و مواد را بپزید تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید . میزان تندی این سس به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.



chashnik.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.