نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه قیمه نثار

موار لازم:

برنج ................................................ 4 پیمانه

گوشت خورشتی .................................. 300 گرم

پیاز ................................................... 1 عدد

خلال پسته و بادام و پرتقال شیرین هر کدام یک سوم پیمانه

زرشک .............................................. یک سوم پیمانه

شکر .................................................  1 قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده ..................................نصف لیوان

گلاب ............................................... 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ............................... یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین ( در صورت تمایل زیره و هل) به مقدار لازم

کره و روغن مقداری

 

 

گام ۱

برنج را به صورت آب کش درست کنید در این فاصله زمانی تا درست شدن پلو،  پیاز را خرد کرده با کمی روغن  تفت دهید

گام ۲

گوشت را به قطعات مساوی تقسیم کنید

گام ۳

گوشت را به پیاز در حال تفت اضافه کرده و هم بزنید

گام ۴

به آن نمک و فلفل و زردچوبه  و دارچین بزنید

گام ۵

رب گوجه فرنگی را با کمی آب رقیق کرده به مواد اضافه کنید

گام ۶

سپس در قابلمه یا زود پز را بگذارید تا گوشت حسابی با حرارت ملایم پخته شود.

گام ۷

ابتدا زرشک را شسته و کره را ظرفی بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید و زرشک را به آن اضافه کنید

گام ۸

شکر به آن اضافه کنید

گام ۹

خلال بادام و پسته را به آن اضافه کنید

گام ۱۰

و هم بزنید

گام ۱۱

سپس خلال پرتقال به آن اضافه کنید

گام ۱۲

گلاب به آن اضافه کنید (‌توجه داشته باشید اگر تمام مواد شما تازه و مرغوب باشد در خوش رنگ و خوش عطر کردن خوراک شما بسیار موثر است) مخصوصا گلاب، خلال ،بادام ، پسته و پرتقال

گام ۱۳

بعضی ها مایلند گوشت را همراه با برنج دم بگذارند ،‌این کار سلیقه ای است من در اینجا پلو و مواد را جداگانه درست کردم و بعد از اینکه هر دو آماده شد ،‌کمی از برنج را زعفرانی، گوشت را لابه لای پلو و بعد با انواع خلال روی آن را تزئین کردم.  انتخاب با خود شماست .



gourmand.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.