نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه شیرینی مشهدی

شیرینی مشهدی (مخصوص عید نوروز)

پودر قند...............................۱۲۰ گرم

کره.....................................۲۰۰ گرم

تخم مرغ.............................۲ عدد

هل.....................................۲ عدد ( یا وانیل نوک قاشق چایخوری)

آرد......................................۵۵۰ گرم

بکینگ پودر............................۱ ق چ

پودر نارگیل و پودر پسته و مربا به میزان لازم


 

 

۱-خاک قند و کره را با همزن خوب میزنیم و بعد تخم مرغ را دانه دانه اضافه میکنیم و با همزن میزنیم

۲- مواد خشک را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمی لطیفی به دست آید


۳-سطح رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو روی سطح پهن میکنیم با وردنه و با قالب های مختلف قالب میزنیم ( باید از هر قالب زوج قالب بزنیم جون بعدا بین هر دو شیرینی مربا میزاریم

۴-در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

۵-از فر که در آوردیم یک شیرینی رو بر میداریم روی آن مربا میزنیم و شیرینی دیگه رو روش قرار میدهیم 

اگه دوست داشتیم روی شیرینی رو مربا میزنیم و در پودر نارگیل یا پودر پسته میزنیم



blogfa.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.