نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه آش دوغ


مواد لازم

سبزی (گشنیز و تره)................... 300 گرم 

نخود....................................... نصف پیمانه

برنج........................................ یک پیمانه

دوغ......................................... 2 لیتر

سیر ....................................... 5 حبه

تخم مرغ .................................. 1 عدد

 

 

توضیحات:

نخود رو بهتره از قبل (مثلا شب قبل) خیس کنیم و آبش رو عوض کنیم.... 

برنج رو هم از یکی دو ساعت قبل خیس می کنیم

سبزی این آش بهتره تره اش بیش تر باشه.... و 300 گرم که نوشتم، بعد از پاک کردن و شستن و خرد کردن هست.... و در ضمن بهتره (خیلی بهتره!) که درشت خرد بشه.....

اگه فصلی بود که برگ سیر تازه در دسترس بود اگه داخل این آش بریزیم خیلی خیلی خوشمزه اش می کنه....

دوغ مورد استفاده اگه دوغ محلی ترش باشه بهتره..... ما تو خونه دوغ کاله داشتیم همونو ریختیم.... ولی بعضی از شرکتا دوغ محلی پاستوریزه هم می فروشن.... مثل آمل.... 

------------------------------------------------------------------------------------

طرز تهیه:

1-  اول از همه، نخود رو می ذاریم بپزه.... نیم ساعت زودتر از بقیه مواد آش....

 

2-  نیم ساعت که گذشت و نخود نیم پز شد، برنج رو می ریزیم داخل آش.... 

 

5 تا 10 دقیقه هم با برنج می ذاریم بپزه....

3- الان تقریبا 35 دقیقه تا 40 دقیقه از اول بار گذاشتن آش گذشته..... حالا سبزی آش رو می ریزیم داخلش.... می تونستیم همزمان با برنج، سبزی رو هم بریزیم البته...

یه ربع باید با سبزی بپزه...  سیر رو هم همین حالا می ریزیم توش....

من سیرها رو رنده نکرده بودم.... همین جوری حلقه حلقه کردم ریختم تو آش.... اگه برگ سیر دارید تو این مرحله داخل آش بریزید....

4- همزمان با این که سبزی تو آش داره می پزه، این طرف دوغ سرد و تخم مرغ رو با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم....

5- الان دیگه وقتشه که دوغ رو بریزیم داخل آش.... و بعدش باید تا جا افتادن آش (که واسه ما یه ربع طول کشید) دائم هم بزنیم که دوغ نبره..... و نمکش رو هم اندازه می کنیم..... 

و دیگه آش دوغ ما آماده است.... فقط حواسمون باشه که زیادی ازش نخوریم که هر کدوم غش کنیم یه طرف از سردی!!!

نوش جان.....

کلا این آش سریع آماده می شه.... کل زمانی که از اول گفتم رو جمع کنید از یه ساعت و ربع کم تر میشه.....

ما همه مزه اش رو دوست داشتیم.... 

------------------------------------------------------------------------------------

نکات رژیمی:

شاید از این به بعد براتون جدول ارزش غذایی مواد رو گذاشتم.... خودتون قضاوت کنید دیگه! مگه من قاضیم آخه؟نیشخند ولی کلا در مورد این آش بگم که به خاطر داشتن برنج و نخود نمیشه به عنوان یه غذای رژیمی روش حساب کرد... 

-------------------------------------------------------------------------------------------

نکات آشپزی:

- نخود آش رو از شب قبل خیس می کنیم و آبش رو می ریزیم دور...

- برنج رو یکی دو ساعت قبل خیس می کنیم....

- سبزی آش اگه تره اش بیش تر باشه خوشمزه تر میشه.... سبزیا رو درشت خرد کنیم خوشگل تر میشه....

- اگه برگ سیر تازه هم داشته باشیم بریزیم تو آش خوشمزه ترش می کنه....

- دوغ ترش این آش رو خوشمزه تر می کنه....

 - بعد از این که دوغ و تخم مرغ رو ریختیم، تا آخرش که زیر آش رو خاموش می کنیم باید هم بزنیم که دوغ نبره....




مرجع

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.