مواد لازم:
ارد نان: 5 و 1/4 پیمانه
خمیر مایه فوری: 2 قاشق چایخوری
اب ولرم: 2 پیمانه
نمک: 1 و نیم قاشق چای خوری
شکر: 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذا خوری
مقداری ارد و روغن زیتون بیشتر برای نیاز
ارد
و خمیر مایه و اب و نمک و شکر و روغن زیتون رو مخلوط میکنیم و خوب ورز
میدیم . اگر خمیر چسبناک بود اشکالی نداره ارد اضافه نکنید . روی ظرف رو
با سلفون خوب بپوشانید تا به خمیر هوا نرسه و بزارید یک شب داخل یخچال
بمونه . شب درست کنید برای صبح یا ظهر خمیرتون حاضر میشه.
خمیر بعد از
یک شب داخل یخچال خوب ور میاد بعد از یخچال خارج میکنیم و میزاریم توهمون محیط اشپزخونه نیم ساعتی به همون شکل بمونه
سلفون رو باز کنید و دستهاتون رو خوب با روغن
زیتون اغشته کنید روی میز کار رو هم مقداری روغن زیتون بریزید خمیر رو
برگردونید روی میز و اون رو بدون اینکه ورزش بدید به دو نیم تقسیم کنید.اگر
نیاز بود و خیلی چسبناک بود میتونید خیلی کم ارد روی خمیر بپاشید.
قرار هست 2 تا پیتزای خیلی بزرگ داشته باشیم . هر یکی از پیتزاها برای 2- 3 نفر کافی هست. یا میتونید 4 تا پیتزا کوچیک داشته باشید.
بدون
اینکه خمیر رو ورز بدیم خمیر رو کمی گرد میکنیم و روی سینی یا سنگ مخصوص
پیتزا کمی ارد ذرت میپاشیم خمیر رو میزاریم روش و گرد باز میکنیم . کناره
های خمیر رو کمی کلفت تر درست میکنیم و وسط خمیر رو نازکتر میکنیم .
خمیر
بعد از اینکه بره داخل فر پف میکنه و حجمش 2-3 برابر میشه پس سعی کنید
خمیر رو نازکتر درست کنید که بعدا به مشکل برنخورید
روی
خمیرمون رو سس گوجه میمالیم و بعد پنیر رنده شده میزاریم داخل فر روی 500 -
600 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه یا تا وقتی که سرخ بشه و حباب بزنه
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 12:47