مواد لازم:
شیر : ٣و ١/٢ پیمانه
شکر : ١٢٠ گرم (نصف پیمانه )
پودر بادام : ٢٥ گرم (١/٤ پیمانه )
آرد برنج : ٣٥ گرم (١/٤ پیمانه )
پودر نارگیل : ٢ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
تمام مواد رو با هم خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت مرتب هم می زنیم ،
وقتی به جوش اومد ، حرارت رو کم می کنیم و ٣ دقیقه دیگه به هم زدن و پختن
ادامه میدیم ....توی ظرف های مورد نظر می ریزیم و با دارچین و یا پسته
تزیین می کنیم ، وقتی به دمای اتاق رسید ، توی یخچال میذاریم تا خوب خنک
بشه و بعد سرو می کنیم
چهارشنبه 6 اسفند 1393 ساعت 15:57