مواد لازم :
سینه یا فیله مرغ تکه ای به صورت انگشتی 300 گرم
سیب زمینی خلالی خرد شده 300 گرم
پیازداغ نگینی خرد شده 3 ق س
زعفران دم کرده غلیظ 1 ق س
قارچ حلقه شده 200 گرم
نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم
کره 50 گرم
خامه 100 گرم
( طرز تهیه )
ابتدا در تابه ای مناسب کره را میریزیم و بعد از آب شدن کره تکه های مرغ را به آن اضافه میکنیم سپس پیاز داغ آماده را هم افزوده و تفت میدهیم (اگر پیاز داغ آماده نداشتید ابتدا پیاز های نگینی را سرخ کرده در حدیکه فقط طلایی شوند و بعد تکه های مرغ را میافزاییم)در همان حین تفت دادن نمک و فلفل و پاپریکا و زعفران را هم اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا تکه های مرغ کاملا رنگ بگیرند. خالا ورقه های قارچ را اضافه میکنیم و با حرارت بالا تفت میدهیم تا آب قارچ کشیده شده و شروع به سرخ شدن کند.اگر از سینه مرغ استفاده میکنید در این مرحله حدود 1 لیوان آب به مواد اضافه میکنیم و بعد از جوش آمدن آب شعله را کم کرده و اجازه میدهیم تا خوراک بپزد و آبش تمام شود ولی اگر از فیله مرغ استفاده میکنید احتیاجی به ریختن آب زیاد نیست فقط در حد ¼ لیوان آب اضافه کرده و میگذاریم تا به خورد خوراک برود سپس شعله را خاموش کرده و نمک و ادویه غذا را اندازه میکنیم و سپس خامه را افزوده و به آرامی زیر و رو میکنم تا به همه جای خوراک برسد. خوراک را در ظرف کشیده و با سیب زمینی های خلالی سرخ شده,رو روی غذا را تزیین میکنیم. این خوراک لذیذ و خوشمزه با نان سرو میشود ولی اگر دوست داشتید که با پلو استفاده و میل کنید میتوانید خوراک را کمی آبدارتر بردارید