مواد لازم :
آرد : 1 لیوان
آب : 1 لیوان
تخم مرغ : 2 تا 3 عدد نسبت به کوچکی و بزرگی
روغن جامد یا کره : 1 قاشق غذاخوری
شربت : 2 قاشق غذاخوری ( برای اینکه بامیه رنگ بهتری داشته باشد)
روغن مایع برای پخت
شربت قوام آمده مقداری
مواد لازم برای شربت :
شکر : 1 کیلو
آب : 350 میلی لیتر
گلوگز مایع (بادکا) : 2 قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری (برای نزدن شکرک)
طرز تهیه :
آب + روغن یا کره + 2 قاشق شربت قوام آمده را روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد آرد را اضافه کرده ، حرارت را کم و بین 10 تا 15 دقیقه آنرا هم زده تا کم کم صدای جزجز آن بلند شود . خمیر را میگذاریم تا سرد شود . بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم میزنیم و بعد تخم مرغ بعدی . خمیر نباید زیاد شل باشد . بعد خمیر را داخل قیف ریخته و داخل روغنی که لازم نیست زیاد داغ باشد به این ترتیب میریزیم : به قیف کمی فشار آورده تا خمیر از آن کمی خارج شود و با قیچی تمیزی که نوک آنرا داخل روغن زدید به هر اندازه کوچک و بزرگ که بخواهید بامیه ها را قیچی زده و مستقیم درون روغن میریزید . وقتی بامیه ها به رنگ دلخواه رسید با کفگیر برداشته و درون شیره گرم میریزیم .
طرز تهیه شیره :
شکر و آب را قبل از اینکه روی حرارت بگذارید خوب مخلوط کرده و روی حرارت هم نزنید . بعد از اینکه کمی جوشید گلوگز یا جوهر لیمو را به آن افزوده و وقتی احساس کردیم به قوام آمده شربت آماده است . شربتی که برای زولبیا و بامیه استفاده میکنید نه زیاد داغ باشد نه سرد .