مواد لازم:
1 و 1/2 پیمانه برنج
50 گرم روغن ( حدود 1/3 پیمانه )
3 پیمانه شکر ( من حدود 2 پیمانه استفاده میکنم )
1 پیمانه خلال بادام ( یا 3/4 پیمانه )
1/2 پیمانه گلاب
زعفران دم کرده ....
برنج رو تمیز میکنیم 6 برابر آب اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا جوش بیاد... کف روی برنج رو میگیریم ...
زمانی که برنج خوب پخته شد شکر رو اضافه میکنیم و دائم هم میزنیم تا جا بیفته...
کم کم زعفران رو اضافه میکنیم + روغن و خلال بادام .... در آخر هم گلاب....
حرارت را کم میکنیم و در ظرف رو میبندیم برای حدود 20 تا 30 دقیقه....
این کار باعث میشه شله زرد آب نندازه ...