باقلواى ترکیه اى:
این باقلوا یکی از آسان ترین و خوشمزه ترین دسرهایى هست که شما میتونید تهیه کنید
مواد لازم:
500gr phyllo pastry (خمیر یوفکا)
130gr(کره)
500gr(شکر)
150gr(پودر پسته و گردو)
1/2 (کاپ روغن مایع)
1(لیوان آب)
اول شربت را آماده میکنیم یک لیوان آب را به همراه ٥٠٠ گرم شکر داخل ظرف
ریخته و روی حرارت میگذاریم به محض اینکه به نقطه جوش رسید یک قاشق آب لیمو
ترش را به مخلوط آب و شکر اضافه میکنیم و بعد از چند ثانیه از روی حرارت
بر میداریم
در ظرف دیگر کره را روی حرارت ملایم گذاشته و با روغن مایع
مخلوط میکنیم یک سینی مسی یا ظرف مورد نظر را با مخلوط کره و روغن چرب
میکنیم و شروع میکنیم به پهن کردن لایه به لایه خمیر یوفکا هر لایه را هم
چرب میکنیم با قلمو یا پشت قاشق بعد از ١٠ لایه دوباره چرب میکنیم و مخلوط
پودر پسته و گردو را روی لایه دهم میریزیم (مقداری از پودر را برای تزیین
روی باقلوا نگه دارید)و دوباره لایه گذاری را شروع کنیم مثل قبل تا خمیرتان
تمام شود حدودا ٥ تا ٦ لایه میشود و بعد به طور لوزى لوزى یا مربع با یک
چاقو بسیار تیز شروع به کات کردن میکنیم و اضافه ى کره آب کرده را روی
باقلوا ها بریزید به طور یکنواخت و سینی را داخل فر گذاشته(از ١٠ دقیقه قبل
از گذاشتن فر را روشن کنید با ١٨٠ درجه)و بعد از ٣٠ دقیقه بیرون بیاورید
هم روی باقلوا هم زیر باقلوا باید طلایى شود بعد از ٣ الی ٤ دقیقه شربت را
اضافه کنید و بعد از نیم ساعت آماده خوردن است
سهشنبه 14 بهمن 1393 ساعت 14:50