شکر 1 پیمانه کاکائو مرغوب 1 قاشق غذا خوری پر شکلات خرد شده یا چیبس شکلات 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه : شکر و کاکائو رو با هم خوب مخلوط میکنیم وبا ویکس میزنیم تا یک دست بشه و کاکائو پودر بشه در این مرحله قاشق قاشق این مخلوط رو به شیر جوشیده سرد شده اضافه کرده و خوب ویکس میکنیم تا کاملاموادمون یکدست شود
بعد روی شعله اجاق میزاریم در همین حال هم مرتب با ویکس هم میزنیم تا حد
گرم شدن نباید جوش بیاد فقط در حد اینکه مواد ما داغ شود و به غلظت برسد
مدام هم بزنید بعد از روی شعله برداشته باز همش میزنید تا کمی خنک شود بعد
اینکه خنک شد در فریزر قرار میدیم بعد از یک ساعت در اورده و خوب هم میزنیم
دوباره به فریزر منتقل کرده از این مرحله به بعد هرنیم ساعت یک بار هم
میزنیم تا وقتی که بستنی خوب ببندد نکته : اگر ثعلب دارید یک قاشق
مربا خوری به مخلوط شکر و کاکائو اضافه کنید و اگر هم ندارید مهم نیست بدون
ثعلب هم میتونید این بستنی رو اماده کنید فقط ثعلب باعث میشه بستنی شما
زودتر اماده بشه .